Een platform voor patiënten en zorgverleners, met informatie over de aandoening, behandelopties en zelfhulp advies.

Functionele Bewegingsstoornissen Net

illustration-isolated
Klik hier om uit te loggen

Contact

Op dit moment wordt deze website getest door middel van wetenschappelijk onderzoek. Alleen patiënten die deelnemen aan dat onderzoek en die terecht komen in de groep die toegang heeft tot deze website, kunnen inloggen en de hele website bekijken. Dit is uiteraard vervelend voor patiënten die geen onderdeel uitmaken van het onderzoek. Het is heel belangrijk om interventies zoals deze website eerst wetenschappelijk te testen voor ze in gebruik genomen kunnen worden. We hopen dat we met het onderzoek concluderen dat de website een nuttige toevoeging is op de patiëntzorg. In dat geval stellen we de website open voor iedereen.

 

Als u een functionele bewegingsstoornis heeft, kunt u mogelijk deelnemen aan ons onderzoek. Neem in dat geval contact op via: functionelestoornissen@gmail.com.

Over het onderzoek

Over deze website

Wilt u meer weten over het onderzoek en over mogelijke deelname, neem dan contact op via onderstaand e-mailadres:

 

functionelestoornissen@gmail.com

 

Deze website is geschreven en gemaakt door de afdeling Neurologie van het Universitair Medisch Centrum Groningen, in samenwerking met het Western General Hospital Edinburgh en University College Londen, National Hospital for Neurology and Neurosurgery, Londen.  

Het is heel belangrijk voor patienten met een fuctionele bewegingsstoornis om meer te weten te komen over de aandoening. Deze website bestaat uit informatie over functionele bewegingsstoornissen en zelfhulp adviezen en oefeningen.

 

De website is gericht op patiënten met deze aandoening, maar bevat ook informatie voor fysiotherapeuten, huisartsen en andere hulpverleners.

 

Op dit moment is de website alleen toegankelijk voor patiënten die meedoen aan ons wetenschappelijk onderzoek naar het effect van de website (zie hieronder).